Logo-Vacalis-middel


TRAINING EN BELEIDSADVISERING

Deze Module WMO behandelt het volledige werkterrein van de maatschappelijke ondersteuning. Zowel de wet als de relevante besluiten en regelingen zijn opgenomen.

Dit product biedt u meer mogelijkheden om bij uw vakinformatie te komen. Naast het zoeken door het product kunt u ook makkelijk navigeren door de informatie via een thematische ordening. Gerelateerde onderwerpen zijn aan elkaar gelinkt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit de belangrijkste begrippen op het terrein van maatschappelijke ondersteuning eenvoudig doorklikken naar Commentaren, Wet- en regelgeving, Officiële toelichtingen, Praktijkinformatie, Vraag&antwoord, Modellen en/of Jurisprudentie.

… en wat u nog meer krijgt

In deze module vindt u informatie met praktische toelichtingen op diverse onderwerpen zoals de mantelzorg, het verlenen van voorzieningen en de prestatievelden. Vanuit de praktijkinformatie kunt u telkens direct doorklikken naar gerelateerde documenten, zoals artikelsgewijs commentaar, vraag&antwoord, begrippen en modellen.

Bovendien bevat deze module artikelsgewijs commentaar van een deskundige redactie en jurisprudentie uit alle relevante Kluwer tijdschriften, zoals de RZA, de RSV en de JWWB, waarmee u een compleet pakket aan professionele informatie heeft, zodat u zeker altijd en volledig weet wat u moet weten. Handig voor al die lastige vragen die elke dag op u afkomen…

Compleet en actueel

U heeft met de Module WMO een compleet pakket aan professionele informatie ‘onder de knop’ op uw werkplek. Afhankelijk van ontwikkelingen in bestaande wet- en regelgeving, nieuwe wet- en regelgeving en jurisprudentie wordt deze module geactualiseerd.

Altijd en overal werken met de meest actuele informatie

Met deze module werkt u volledig online. Dat betekent dat u geen cd-roms hoeft te installeren of losbladige uitgaven hoeft aan te vullen. U bent er zeker van dat u altijd de beschikking heeft over de meest actuele gegevens. Bovendien kunt u deze module overal en altijd raadplegen. Een werkplek met toegang tot internet is voldoende. U kunt dus eenvoudig thuis of onderweg werken.

Redacteur: mr. Stijn van Cleef, mr. Hans Venema.
Auteur: mr. Stijn van Cleef, drs. P.F.A.M. van Diemen, mr. Hans Venema
Klik hier voor meer informatie of om het product te bestellen.