.

Logo-Vacalis-middel

TRAINING EN BELEIDSADVISERING

Over Vacalis


Welkom op de site van Vacalis. Vacalis is het bedrijf van Stijn van Cleef, en dat ben ik. Na mijn studies Bestuurskunde en Nederlands Recht ben ik gaan werken in de sociale zekerheid in verschillende functies. Van bezwaar en beroep tot beleidsadvisering tot juridische advisering. Momenteel ben ik strategisch juridisch adviseur sociaal domein bij de Gemeente Nijmegen. Daarnaast ben ik actief in meerdere bezwaarcommissie bij verschillende gemeenten. 

Naast deze werkzaamheden verzorg ik vanuit mijn eigen praktijk cursussen en andere beleids- en juridische werkzaamheden voor diverse organisaties in het hele land. Ook publiceer ik met enige regelmaat over diverse onderwerpen binnen de sociale zekerheid. Daarover kunt u meer informatie vinden op de site onder “publicaties”.

Wilt u met mij in contact komen of blijven? Op de site vindt u verschillende mogelijkheden, of u kunt mij vinden op LinkedIn. Graag tot ziens!

En vraagt u zich tenslotte nog af ‘waarom Vacalis?’ Ik woon in Nijmegen en Vacalis is de naam die de Romeinen hadden voor de mooie rivier de Waal. Weer wat geleerd! 

Vacalis

TRAINING EN BELEIDSADVISERING

Tel. 06 51 98 79 13 | info@vacalis-actueel.nl